Έρευνα και Εξέλιξη

«ANNEMARIE BÖRLIND σημαίνει φυσικά καλλυντικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Έχουν παραχθεί με αγνές πρώτες ύλες μέσω καινοτόμων τεχνολογιών και συνεχούς έρευνας στη βιώσιμη και οικολογική παραγωγή.»

Για εμάς τα πρωτοποριακά φυσικά καλλυντικά παράγονται με σεβασμό προς τον άνθρωπο και τη φύση. Από το 1959, έτος ίδρυσης της Annemarie Borlind, επενδύουμε στην έρευνα, την κοινωνική δέσμευση και την προσεκτική διαχείριση των φυσικών πόρων.
Μέσω των προϊόντων Annemarie Borlind μας ζείτε την εμπειρία των φυσικών καλλυντικών του Μέλανα Δρυμού της Γερμανίας.


ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

Η ANNEMARIE BÖRLIND παράγει αποτελεσματικά φυσικά καλλυντικά με εξαιρετικά καινοτόμα συστατικά. Oι πρώτες μας ύλες προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες ή από άγρια συγκομιδή. Αυτές οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες μετά από ειδική επεξεργασία μετατρέπονται σε καινοτόμα προϊόντα με το εργοστάσιο παραγωγής της εταιρίας μας να βρίσκεται στο Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας από το 1959.

 

ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΕΡΟ ΠΗΓΗΣ

Από βάθος άνω των 160 μέτρων, η ANNEMARIE BÖRLIND αποκτά το δικό της αγνό νερό πηγής από το Μέλανα Δρυμό. Σε αντίθεση με το νερό της βρύσης, είναι απαλλαγμένο από βλαβερά στοιχεία, χλώριο και άλλες χημικές ουσίες. Αυτό το φυσικά καθαρό νερό πηγής είναι η ιδανική βάση για τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας και αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό σε ένα καλλυντικό προϊόν.

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

Στην ANNEMARIE BÖRLIND ερευνούμε συνεχώς νέα ενεργά συστατικά από τη φύση. Φυσικά καλλυντικά αναπτύσσονται από τον συνδυασμό της καινοτόμου έρευνας και του σεβασμού προς τη φύση. Η αποτελεσματικότητα και η συμβατότητα με το δέρμα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη από ανεξάρτητο οργανισμό ερευνών. Επιπλέον τα προϊόντα μας έχουν διακριθεί περισσότερες από 40 φορές με 'Άριστα' από το Γερμανικό φορέα Stiftung Warentest και του ÖKO-TEST.

 

ΧΩΡΙΣ ΖΩΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ

Από το ξεκίνημά μας έχουμε απορρίψει τη χρήση παραγώγων από νεκρά ζώα στα καλλυντικά μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι vegetarian ενώ παράγουμε και vegan προϊόντα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις χρησιμοποιούμε φυσικές ουσίες όπως κερί μέλισσας καθώς έχουν ιδιότητες που δεν μπορούν να επιτευχθούν με διαφορετικό τρόπο.

 

✓ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

✓ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΕΡΟ ΠΗΓΗΣ

✓ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

✓ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΩΩΝ